Szabadidő

Kiállnak a rajongói Hosszú Katinka mellett

Hosszú Katinkát nem ingatják meg az elmúlt hetek, továbbra is keményen edz, erről fotókat is oszt meg a rajongóval Instagramon. A világklasszis úszónőt sokan biztatják az interneten. Katinka korábban széttépte az úszószövetség 12 millió forintos szerződését, mert úgy érzi, nem értenek szót egymással.

“Katinkát nem lehet irányítani és hisztivel befolyásolni. Hajrá Katinka, csak így tovább” – írja Pirkoka, Hosszú Katinka egy lelkes rajongója az úszónő Instagram-oldalán. Hosszú Katinka szerdán nyilvánosan tépte szét a Magyar Úszó Szövetség szerződéstervezetét, amelyben 12 millió forintot ajánlottak fel neki az idei felkészülésre. Katinka szerint ezzel a hallgatását akarják megvenni, ő viszont nem pénzt akar, hanem azt, hogy a szövetség végezze a dolgát, biztosítva az elméleti és technikai hátteret a többi úszó számára is.

“Nagyon csodálom, hogy ennyire őszinte és igaz tudsz maradni. Nagyon remélem, hogy a lejáratókampany, amit ellened és Shane ellen kezdtek, nem fog hátráltatni a sikeres felkeszülésben” – írja Katinka másik rajongója.

“Nagyon nehéz lehet, amin keresztülmész, de egy percig se gondolj arra, hogy esetleg hibáztál, mert teljes mértékben neked van igazad!” – szólt hozzá egy fiatal nő Hosszú Katinka edzős képéhez. Úgy tűnik a hozzászólások alapján, hogy az úszónő rajongói nemcsak a medence partján drukkolnak Katinkáéknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top