Kiállnak a rajongói Hosszú Katinka mellett

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Hosszú Katinkát nem ingatják meg az elmúlt hetek, továbbra is keményen edz, erről fotókat is oszt meg a rajongóval Instagramon. A világklasszis úszónőt sokan biztatják az interneten. Katinka korábban széttépte az úszószövetség 12 millió forintos szerződését, mert úgy érzi, nem értenek szót egymással.
2016. 01. 09. |

Kövess minket!

f Ajánlom

„Katinkát nem lehet irányítani és hisztivel befolyásolni. Hajrá Katinka, csak így tovább” – írja Pirkoka, Hosszú Katinka egy lelkes rajongója az úszónő Instagram-oldalán. Hosszú Katinka szerdán nyilvánosan tépte szét a Magyar Úszó Szövetség szerződéstervezetét, amelyben 12 millió forintot ajánlottak fel neki az idei felkészülésre. Katinka szerint ezzel a hallgatását akarják megvenni, ő viszont nem pénzt akar, hanem azt, hogy a szövetség végezze a dolgát, biztosítva az elméleti és technikai hátteret a többi úszó számára is.

„Nagyon csodálom, hogy ennyire őszinte és igaz tudsz maradni. Nagyon remélem, hogy a lejáratókampany, amit ellened és Shane ellen kezdtek, nem fog hátráltatni a sikeres felkeszülésben” – írja Katinka másik rajongója.

„Nagyon nehéz lehet, amin keresztülmész, de egy percig se gondolj arra, hogy esetleg hibáztál, mert teljes mértékben neked van igazad!” – szólt hozzá egy fiatal nő Hosszú Katinka edzős képéhez. Úgy tűnik a hozzászólások alapján, hogy az úszónő rajongói nemcsak a medence partján drukkolnak Katinkáéknak.

Címkék: Hosszú Katinka
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus