Szabadidő

3 jel, hogy meg kell változtatnod a reggeli rituáléid

Ha rosszul kezdődik minden napod, akkor igenis meg kell változtatnod a reggeli szokásaidat! Segítünk!

Nem könnyű korán kelni és a lehető legjobb formánkat hozni akkor is, ha fáradtak vagyunk. A reggeli szokások pedig még tovább ronthatnak a helyzeten, ami kihathat az egész napodra.

De hidd el, a nap császára vagy császárnője leszel, ha megváltoztatod a reggeli szokásaidat.

3 jel, hogy meg kell változtatnod a reggeli rituáléid

Az egyik legnagyobb hiba, ha mindig rohansz. Ha késésben vagy, komoly stresszhelyzetnek teszed ki a szervezetedet. De van megoldás! Ha 5-15 perccel korábban kelsz fel, a kevésbé fontos feladatokat hanyagolod, elkerülheted a mindennapi rohanást.

A második legnagyobb hiba, ha nagyon fáradt vagy. Ha rosszul aludtál, vagy a kelleténél korábban ébredtél, akkor lassabban tudod elvégezni a szükséges feladatokat. De segíthetsz magadon azzal, ha korábban fekszel le, vagy egy gyors zuhannyal regenerálod magad.

A harmadik hiba pedig, hogy ébredés után egyből az e-mailjeidet ellenőrzöd, vagy azonnal munkával kezded a napod. Ez olyan stresszhelyzetet okoz már korán reggel, amire valójában egyáltalán nincs szükséged. A munkahelyi feladatokkal csak akkor foglalkozz, ha már beértél a munkahelyedre. Fókuszálj ébredés után inkább magadra, vegyél néhány mély levegőt, és tudatosítsd magadban, hogy szuper napod lesz.

Olvass tovább reggeli témában!

Huffington Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top