Szabadidő

10 ok, amiért örülj, ha közeleg a 30. születésnapod

Sokan tragédiának képzelik, ha véget érnek a 20-as éveik. Pedig rengeteg dolog van, ami 30 után csak jobb lesz!

Sokan mondják, hogy azt hitték, a 20-asok lesznek a legjobb éveik – egészen addig, míg nem jöttek el a 30-asok. Tény, hogy rengeteg szorongás és kétely szűnik meg 30 után, mikor az ember már belátóbb és elfogadóbb lesz. Úgyhogy ne búsulj, ha közeledik a bűvös 30. születésnap, inkább nézd meg, mennyi szuper dolgot tartogat!

10 ok, amiért örülj, ha közeleg a 30. születésnapod

1. Nyugodtan bevallhatod, hogy sokszor csak tettetted dolgokról, hogy tudod őket, akár a suliban, akár a munkahelyen. 30 után észreveszed, hogy nem a levegőbe beszélsz: tényleg értesz ahhoz, amit csinálsz.

2. Kevesebb barátod van ugyan, de nem sajnálod: a felszínes ismerősök lekopásával csak felesleges terhektől szabadultál meg.

3. Végre valóban, teljes egészében tudod, hogy készíts el egy rendes fogást magadnak. Mostanra már nem kételkedsz benne, hogy a főzéssel pénzt spórolhatsz, és hogy terápiás hatással is bír.

4. Már nem sértésnek, hanem bóknak érzed, ha azt mondják, egyre jobban hasonlítasz a szüleidre.

5. Elkezded tapasztalni az idő múlását, de ez csak segít, hogy komolyan vedd az egészséges étkezést és életmódot.

6. Kialakult az idióta-radarod: kilométerekről kiszúrod, kivel érdemes belebonyolódnod akár párkapcsolatba, akár barátságba, és ki az, akit inkább az elejétől fogva kerülj.

7. A kényelem lépett az első helyre: már nem veszel meg csak azért valamit, mert dögös, vagy nem mozdulsz ki, csak azért, mert szombat van. Azt teszed, ami jólesik.

8. Jobban megbecsülöd az apró dolgokat, a kis bosszúságokon pedig nem aggódsz annyit.

9. Könnyebben elhiszed, hogy a rossz időszakok ahogy jönnek, úgy mennek is, hiszen túl vagy már páron.

10. Minden huszonévesen elkövetett baki vagy átélt dráma a helyére kerül: tudod, hogy okkal történtek, tanultál belőlük, úgyhogy innentől kezdve már csak jobb lehet!

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top