Szabadidő

2016 legszebb pillanatai – üvegbe zárva

Az ötlet messze nem az enyém, és megmondom őszintén, hogy már évek óta fenem a fogam egy ilyen projektre, így az idei év lendülete vitt előre. Akkor legyen a Masni oldalán is legszebb, legjobb élményeket gyűjtő üveg.

A mi boldogságüvegünk most annyiban több, mint az összes többi, hogy adunk hozzá ingyen letölthető fedélcímkét, mellyel még csinosabbá varázsolhatod az egyszerű befőttes üvegeket! Amire szükséged lesz: 2 befőttesüveg, színes vagy sima fehér papírok, festék, ha extra csinos fedőket szeretnél, és a letölthető felirat. A feliratot kedvedre kicsinyítheted (pl: Word szövegszerkesztőbe beszúrva) akkorára, mint a te befőttesüveged fedele!

2016 legszebb pillanatai - üvegbe zárva

Én most azért javasolnék 2 boldogságüveget, mert egyikben tarthatod az alapanyagnak való papírokat és egy ceruzát, a másikban pedig a kész, leírt élményekkel teli fecniket. Ha a papírokat és a ceruzát nem tárolnám sehol, elkallódna, így viszont helye van, mindig meglesz!

A folytatásért kattints a Masni caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top