Szabadidő

A legfurcsább tárgyak, amik kutyák gyomrából kerültek elő

Egy 2015-ös felmérés Nagy-Britannia-szerte azt vizsgálta, hogy melyek voltak a kutyák gyomrából előkerült legbizarrabb tárgyak. A lista elég mulatságosra sikerült, alsóneműtől kezdve gumicsirkéig találunk rajta furcsa kellékeket.
A legfurcsább dolgok, amiket kutyák ettek

Golflabda, pingponglabda, alsónemű – ezeken már meg sem lepődünk, ha a sebészeten kedvencünk gyomrából előkerülnek. De ha egy lovaglópálcát, egy gumicsirkét vagy egy teljesen ismeretlen alsóneműt halásznának ki kutyánk gyomrából, azt bizonyára nem hagynánk szó nélkül!

A legfurcsább dolgok, amiket kutyák ettek

Egy nagy-britanniai felmérés azt vizsgálta, hogy a 2015-ös év során melyek voltak a kutyák gyomrából kiszedett legbizarrabb tárgyak.

Mivel a listán olyan tárgyak szerepeltek, mint a karácsonyi díszboa, vagy tű és cérna, a felmérést végző állatorvosok arra intenek, hogy fokozottan figyeljünk, mit hagyunk elöl, amit esetleg a kutyánk eledelnek nézhet, és a sebészeten köthet ki miatta.

A legfurcsább dolgok, amiket kutyák ettek

Lássuk a teljes tízes listát:

1. Valaki más alsógatyája

2. Lovaglópálca

3. Szőnyegfonál, ami olyan hosszú volt, mint a kutya teste

4. Tű és cérna

5. Egy egész darab sült krumpli

6. Gumicsirke

7. Karácsonyi boa

8. Egy egész kukoricacső

9. Cumi

10. Egy Barbie feje (haj nélkül)

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top