Szabadidő

Hogyan fogod a kormányt? Megmondom, ki vagy!

Hiába szeretnénk eltitkolni személyiségünket, rejtélyesek maradni a körülöttünk élő emberek számára, mozdulataink, gesztusaink gyakran többet elárulnak rólunk, mint gondolnánk.

A következő teszt csupán az alapján mond néhány mondatot rólunk – különösen közlekedési kultúránkról, autóvezetés közbeni viselkedésünkről –, hogy hogyan fogjuk a kormányt vezetés közben.

Melyik ábra emlékeztet saját kéztartásodra a kormánynál?

 

Hogyan fogod a kormányt? Megmondom, ki vagy!

1. Fegyelmezett, megfontolt, magabiztos vezető. Általában csendes, nem igazán szeret vezetés közben beszélgetni. Elvisz a célhoz, de a szórakoztatásodról magadnak kell gondoskodnod.

2. Kissé bizonytalan, egész idő alatt tart a veszélyektől, ami az utazás alatt leselkedhet rá. A teste általában előredől, és nem ritka, hogy szabálytalan manővereket hajt végre az úton. Jobban teszed, ha az ilyen sofőrhöz nem beszélsz vezetés közben, tanácsokat semmiképp ne adj neki, mert rossz vége lehet, még jobban elbizonytalanítod.

3. A sofőr tisztában van a képességeivel. Biztonságos és szórakoztató vele utazni. Vidám, kedves, nem idegenkedik beszélgetni az utasokkal, de odafigyel a vezetésre is, könnyedén, szinte észrevétlenül veszi az akadályokat, időben reagál a változó helyzetekre.

A folytatásért kattints a Katarzis caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top