Szabadidő

5 romantikus randiötlet hideg téli napokra

A téli hónapokra hajlamosak vagyunk a fűtött lakásban ragadni, és könnyebben utasítunk vissza programokat is. Pedig a tél is tartogat kellemes meglepetéseket, a szerelmesek számára főleg!
5 romantikus randi ötlet hideg téli napokra

Nem akarjuk tagadni, nyáron tényleg minden könnyebb: egy sima sétálás vagy egy padon beszélgetés is lehet órák hosszat tartó kellemes program. De ha már van még egy pár hónap a ködös télből, próbáljuk kihozni belőle a maximumot! Akár meglévő párunkkal vágunk neki az alábbi programoknak, akár az első randit szervezzük köréjük, felejthetetlen élményekben lehet részünk!

1. Kávét kávézóban igyunk

5 romantikus randi ötlet hideg téli napokra

Egyre több újhullámos, mindenféle extravagáns kávékülönlegességet kínáló hely nyílik, úgyhogy akár egy sorozatos kávétúrára is benevezhetünk! Még egy hosszan tartó párkapcsolatot is feldob, ha a pár nem a megszokott otthoni konyhaasztalnál, hanem egy meghitt kávézóban beszélget. Első randihelyszínnek pedig talán unalmasnak tűnhet, de továbbra is a legjobb választás egy jó kávé!

2. Korcsolyázzunk!

Mondhatnánk szánkózást is, de nem úgy tűnik, hogy egyhamar eljön az ideje… Sebaj, húzzunk korit, és irány a pálya! Az együtt botorkálás jól összehozhat, és utána jól fog esni az együtt melegedés.

3. Főzzünk együtt vacsorát!

5 romantikus randi ötlet hideg téli napokra

Ha mégis otthon maradnánk, próbáljuk feldobni az estét: válasszunk valami különleges receptet és vágjunk neki együtt az elkészítésnek. Egy kellemes zenével a háttérben ez az egyszerű élmény is tökéletes lehet!

4. Mozi-színház-múzeum

Nyáron úgysem akaródzik hosszú órákig bent lenni a sötétben, hát használjuk ki a kultúrának áldozásra a téli időszakot! Elég egy héten egyszer beruházni valamilyen programra: egy filmre, egy előadásra, egy kiállításra, amin utána együtt gondolkozhatunk.

5. Társasozzunk!

5 romantikus randi ötlet hideg téli napokra

Ismét az otthon maradást kedvelőknek egy ötlet: ne tartsuk unalmasnak, öregesnek, vagy éppen gyerekesnek a társasjátékot, vagy a kártyát! A választék hatalmas, és felnőttként is találhatunk olyat, amin tuti, hogy jól szórakozunk majd.

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top