Szabadidő

Cuki mókust mentett a család

Ez a mókus kapta idén karácsonykor a legszebb ajándékot.

Chris és felesége pár hete talált rá a kis mókusra, aki a kiszáradás szélén állt. A családfő hazahozta a védtelen állatot, és kis fecskendővel itatta és etette, hogy felerősödjön. “A mókus nem tudott járni, azt hittem, hogy elpusztul. Szerencsére egy évvel ezelőtt már egy másik mókust is megmentettünk, így volt tapasztalatunk ebben” – mesélte a férj, hogy milyen állapotban találtak rá a mókusra.

Cuki mókust mentett a család

A kis állatnak több hétig tartott, míg rendbe jött. Pont karácsonykor vették észre a megmentői, hogy felmászott a feldíszített fenyőfára, innen tudták, hogy már jól van. A mókus azóta is boldogan játszik a karácsonyfán, ismerkedik a díszekkel, és hegymászóként hódítja meg a fa csúcsát. Erről a boldog pillanatról képek is készültek, amin te is láthatod a kis cuki állatot. Ennek a mókusnak tényleg egy új életet és egy új lakhelyet hozott a Jézuska idén karácsonykor!

Cuki mókust mentett a család

Forrás: The Dodo

Még több cuki mókus az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top