Szabadidő

9 listavezető sláger 2015-ből, amit érdemes újra meghallgatni

December van, ideje felidézni, hogy mik voltak az év legnagyobb slágerei. Segítségül hívtuk az amerikai, a francia, a brit, a magyar és a német 40-es slágerlistákat.

9. Uptown funk

Mark Ronson és Bruno Mars slágere idén januárban vezette a slágerlistákat. A YouTube-on ma már több mint egymilliád(!) megtekintésnél tart a klip. 14 hétig volt a Billboard Hot 100 listavezetője.

8. Fade Out Lines

Mindenki azt hitte, hogy 3 hónap után majd a Maroon5 Sugar slágere lesz az, ami letaszítja a slágerlista első helyéről Bruno Mars dalát. Ehhez képest a The Avener kaparintotta meg a trónt.

7. See You Again

Májusban aztán jött a legújabb Halálos iramban mozi, és Wiz Khalifa főcímdala, ami Paul Walkernek állított emléket. A YouTube-on ez a sláger is 1 milliárd feletti megtekintésnél tart.

6. Emlékszem, Sopronban

A Wellhello és a Halott Pénz slágere lett a Volt Fesztivál 2015-ös himnusza és persze a Mahasz listavezetője is júniusban.

5. Waiting For Love

Nagyon vártuk azt a szerelmet. Legalábbis itt Magyarországon, mivel augusztusban szinte végig az AVICII slágere volt a Rádiós Top 40 játszási lista élén.

 

4. Can’t Feel My Face

Augusztus viszont a The Weekend hónapja volt az Egyesült Államokban.

3. Cheerleader

Vannak, akik imádják OMI slágerét, másokat a végtelenségig idegesít (én közéjük tartozom), viszont durván slágerlistaelső volt szerte a világon.

2. Marvin Gaye

Romantikusan lötyögős listavezető dal Charlie Puth-tól, és Meghan Trainortól.

1. Hello

Október 22-én robbant Adele slágere. Majd november 10-én érkezett a brit énekesnő harmadik albuma. Szerintem zeneileg ez az év az övé volt. Persze a kommentekben lehet vitatkozni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top