Szabadidő

Fekete színésznő a Harry Potter-feldolgozás sztárja

Hermione Granger szerepére kerestek színészt egy londoni színpadi bemutatóra. A szerepet egy fekete színésznő kapta meg.

Az új Harry Potter-darab, a Három csillag színpadi változatában Noma Dumezweni színésznő alakítja majd Hermione Grangert, a főszereplő varázslótanonc barátját – jelentették be a darab producerei.

Granger kisasszony jelenleg az Emma Watson által megszemélyesített karakterként él a regényfolyamért rajongók képzeletében, pedig ez tulajdonképpen nem szükségszerű.

Ők játsszák a főszerepeket az új feldolgozásban - Noma Dumezweni balra
Ők játsszák a főszerepeket az új feldolgozásban – Noma Dumezweni balra

A nagy sikerű könyvek szerzője, J. K. Rowling internetes bejegyzésében fejtette ki, hogy a lány főszereplővel kapcsolatban ő csupán két jellemvonást vázolt; az egyik a fogaira, a másik pedig a bozontos hajára vonatkozott. A rajongók lassan tíz évvel az utolsó Harry Potter-regény megjelenése után ma is ádáz hitvitákat folytatnak a nyitva hagyott kérdésekről – mostantól pedig újabb talányon rágódhatnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top