Szabadidő

Eladó vagy vevő leszel? Itt minden csak 5 dollár

3 milliónál több szolgáltatás 100 kategóriába sűrítve. Ezt kínálja a világ egyik legnagyobb online szolgáltatásokat és újabban termékeket kínáló oldala, a Fiverr.

Az online vásárlás minden szolgáltatása indulóáron 5 dollárba kerül. Lehet extra opciókkal kiegészíteni, ekkor kerülhet többe is, pl. gyorsasági felár, vagy növelt mennyiség. Főként fiatalok kiegészítő pénzkeresete, nagy ötletek gyűjtőhelye. Most gondolkodj el te is! Mihez értesz? Grafikai munkában vagy otthon, vagy videót tudsz készíteni? Egyik sem az erősséged? A sarki boltig biztos eljutsz. 

Hogy hogyan lesz ebből pénz? Regisztrálhatsz az internetes webáruházban, és létrehozhatod a saját kis üzletedet, melyből profitálhatsz. Nézd meg, hogyan csinálják mások. Mutatok egy-két ötletet. Milyen szolgáltatásokat vehetsz igénybe? Nagyon különbözőket, a legőrültebbtől a grafikai munkákig. Néhány kiemelt az óriási választékból:

Logókészítés

Egy új logóra lenne szükséged a vállalkozásodhoz, blogodhoz? 1000-nél több ajánlatot találhatsz, itt: Landing-page “logo”. Megnézheted a referenciamunkákat, és ki tudod választani a neked legjobban tetszőt.

Eladó vagy vevő leszel? Itt minden csak 5 dollár

A folytatásért kattints a Cinnamon4x caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top