Szabadidő

Channing Tatum akkor is imádni való, ha porig aláz egy macskát – videó

Csúnyán lehordani mindennek egy kiscicát, nem hangzik a legvonzóbb dolognak – de Channing Tatumnak ezt is sikerül elragadóan csinálnia.
Channing Tatum akkor is imádnivaló, miközben porig aláz egy macskát – videó

De hogy jött az ötlet, miért épp nyolc dologgal oltja be a macskát, és egyáltalán mivel érdemelte ki ezt a szegény állat (akinek még így is lennénk a helyében)?

A eset úgy történt, hogy Channinget meghívták a Jimmy Kimmel élő talkshow-jába, hogy új filmje, a The Hateful Eight (Az utálatos nyolc) kapcsán beszéljen, de a színész nem ért rá, ezért eszelték ki ezt a furcsa megoldást, hogy akkor zúdítson nyolc utálatos dolgot egy macskára.

A videón 0:20-tól indul az oltások sorozata: Tatum többek között azzal cukkolja a macskát, hogy nincs hüvelykujja, nem látja, hol van a micsodája, és hogy olyan szaga van, mint a szemétnek és a halnak.

A cica először csak nagy kék szemeit mereszti a színészre, de van, ami már neki is sok, és a végén arcba támadja Tatumot.

Nekünk mindegy, Channing mivel piszkálja a macskát, továbbra is imádjuk!

Még több szexi sztár az NLCafén:

Forrás: The Huffington Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top