Szabadidő

7 szuper program advent 2. hétvégéjére

Hétvégén Mikulás, de nem csak a gyerekeké ez a nap. Programajánlónkban biztosan találsz kedvedre való rendezvényt. Tarts velünk!

Fényvillamos Budapest

Az ünnepek előtt ismét közlekedik Budapesten a Fény villamosa. Érdemes kipróbálni, mert nem csak kívülről lenyűgöző látvány.

Pici Piac – a legkisebbek vására

December 5., Bálna, Budapest

Száz hazai dizájner vár baba-, mama- és gyermektermékekkel a Pici Piacon. A gyerekeket színes programok várják, te pedig beszerezheted a karácsonyi ajándékokat.

Advent Óbudán

Óbudán három helyszínen kapcsolódhatsz ki az ünnepek előtt. Iparművészeti vásár és gasztrosétány vár, valamint egy szuper koripálya a Fő téren.

7 szupr program Advent 2. hétvégéjére

Mikulás a reptéren

December 6., Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér

Vasárnap egy különleges repülőtéri látogatáson vehetsz részt, megismerkedhetsz a reptér életével és természetesen a Mikulással is találkozhatsz.

Palya Bea-koncert

December 5., Csokonai Művelődési Ház

A gye­re­kek örö­mére Palya Bea műso­rá­val vár­ják a Nagy­sza­kál­lút, aki hatal­mas put­to­nyá­ban sok-sok aján­dé­kot hoz a csa­lád aprajának.

Ünnep a Gozsdu Udvarban

December 5.

Finom ételek és italok, körhinta, karácsonyi zene és még sok-sok izgalmas program lesz szombaton és vasárnap a Gozsdu Udvarban.

Ingyenes korizás a Bosnyák téren

Novem­ber 29-től 2016. feb­ruár 28-ig várja a kori­zó­kat az ingye­nes jég­pá­lya a Bos­nyák téren, a temp­lom mel­lett, hét­köz­nap 8-tól 19 óráig, hét­vé­gén pedig 8-tól 20 óráig.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top