Szabadidő

Pamela Anderson lesz a Playboy utolsó meztelen címlaplánya

Bár korábban azt pletykálták, hogy Kim Kardashian lesz az utolsó, aki az amerikai Playboyban meztelenkedik majd, végül Pamela Andersoné lett a megtiszteltetés.

Októberben jelentették be, hogy a Playboy magazin a jövőben nem közöl teljesen meztelen női fotókat. Hugh Hefner szeptemberben fogadta el Cory Jones, a lap vezetőszerkesztője javaslatát, mely szerint fejezzék be a teljesen meztelen női képek közlését. A döntés oka, hogy manapság nem számít kuriózumnak a meztelenség, hiszen az interneten bárki számára hozzáférhető.

Az utolsó Playboy, melyben teljes meztelenség lesz látható, a 2016 január-februári lapszám és az sem titok már, hogy a magazin utolsó pucér címlaplánya Pamela Anderson lesz. Méghozzá egy SEX  feliratú lánccal a nyakában.

Pamela Anderson lesz az amerikai Playboy utolsó meztelen címlaplánya

“Felhívott Hef képviselője, és azt mondta: nem akarunk senki mást. Nincs senki más. Vállalnád az utolsó meztelen címlapot a Playboyban?” – idézte fel Pamela Anderson, hogyan kérték fel a szereplésre. 

48 éves Pamela Andersonnak ez lesz a tizenötödik Playboy-címlapja.

További Playboy témájú cikkek az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top