Szabadidő

Dínó tesó (6V) – egy oltári nagy kaland

Több millió évvel ezelőtt, egy tíz kilométer átmérőjű kisbolygó elpusztított minden dinoszauruszt a Földön. De mi lett volna, ha mégsem így alakul? Egyetlen pillanat is átírhatja a történelmet.
Dínó tesó (6V) – egy oltári nagy kaland

Mi történt volna, ha a dinoszauruszok pusztulását okozó aszteroida elkerüli a Földet és a gigantikus állatok a mai napig életben maradtak volna? Erre keresi a választ a legendás Pixar legújabb animációs alkotása a Dínó tesó.

A nagy kaland főszereplője egy Arlo nevű apatoszaurusz, aki dinoszaurusz családjával együtt boldogan él, amíg egy különös véletlen el nem sodorja otthonról. Útja során a legváratlanabb helyzetekben találja magát, és szert tesz egy furcsa emberi barátra is, Pöttyre. Miközben egy titokzatos és zord vidéken vándorolva próbálnak hazatalálni, Arlo megismeri a félelmeivel való szembenézés erejét és megtudhatja, hogy mire is képes valójában.

Dínó tesó (6V) – egy oltári nagy kaland

Egyetlen jócselekedet is megváltoztathat mindent!

A rendezői székben ülő Peter Sohn korábban Részben felhős című Pixar-rövidfilmmel debütált, előtte pedig többek között az Oscar-díjas L’ecsó animációs csapatának tagja volt. Eredeti hangját is kölcsönözte a L’ecsó egyik figurájának, Emille-nek, ezen kívül például a Szörny Rt.-ből ismert Squishy-t is ő szólaltatta meg.

Dínó tesó (6V) – egy oltári nagy kaland

December 3-tól a mozikban!

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top