Szabadidő

Borozós kiállítás a wonderLAB-ban

Szombaton, november 28-án mindenkit vár a wonderLAB. A Stylewalker Night egy képzőművészeti kiállítással egybekötött kulturált borozás lehetőségét jelenti a belvárosi Veres Pálné utcában.

A Stylewalker Night valójában már délután kettőtől várja a vendégeket, egészen este tízig. Az esemény kultúrvonalát Boros Mátyás, kísérletező vénával megáldott fiatal grafikusművész kiállítása jelenti. Boros alkotásai a progresszív képgrafikától a háromdimenziós térinstallációkig sokféle irányvonalat érintenek, egyedi hangulatú munkái bármilyen beltéri közeg érdekes díszítőelemei lehetnek. A wonderLAB-ban holnap ráadásul meg is lehet őket venni.

Borozós kiállítás a wonderLAB-ban

Stylewalker Night: művészet és piálás egy helyen

Délután öttől a kultúrprogram gasztrovonallal bővül: a SzépvölgyönÁT pincészet borásza, Imre Ádám fog borbemutatót tartani.

A wonderLAB concept egy dizájnerközösség, egy hely, ahol minden tervezői áron kapható. A bolt sok tehetséges tervező bemutatóhelye, ahol munkáik-márkáik mellett maguk a tervezők is rendszeresen jelen vannak. Férfi és női ruha, táska és cipő, kutyafelszerelés, lakásdekoráció és több száz kiegészítő közül lehet válogatni, a lehető legkedvezőbb áron. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top