Szabadidő

Ez a 4 lánytestvér tarol idén a brit X-Factorban

Nemcsak Király Viktorra és az amerikai Voice-ra érdemes idén figyelni, hanem a brit X-Factorra is. Idén két olyan produkció is van, amit jó hallgatni. Az egyik egy négy lánytestvérből álló banda.

A testvérek a Fülöp-szigetekről repültek az Egyesült Királyságba, hogy résztvegyenek a brit X-Factor válogatásán (ma már az élő adásokban szerepelnek), na meg – ahogyan ők fogalmaztak – azért, hogy lássák II. Erzsébet királynőt. A négy lány visítva, izgatottan állt Simon Cowell színpadára, ami azért annak fényében kicsit érdekes, hogy már van tévés múltjuk. Korábban a lánytestvérek indultak a Dél Koreai “SuperstarK6” tehetségkutatóban.

A brit X-Factor selejtezőjén Jessie J-től énekelték a Bang Bang című dalt. És az eredménye állva tapsolás lett.

A 4th Power lányok a táborból is sikeresen jutottak tovább, majd a mentorházban egy Rihanna számmal énekelték be magukat az újabb részbe.

Ilyeneket csinálnak. Egészen elképesztő, mint nyomnak le a tesók:

Ma már az élő adásokban szerepelnek a testvérek, és azt adják a briteknek, amire már a Spice Girls felbomlása óta várnak: egy egyforma ruhában, jól táncoló, szerethető lánybandát. Annyi különbséggel, hogy nekik négyüknek nagyon úgy tűnik, hogy nem okoz gondot élőben énekelni.

A leadben két produkcióról írtunk, és nem véletlenül. Egészen addig mi is a 4th Power bandát tartottuk nagy esélyesnek, amíg meg nem hallottuk énekelni az idei mezőny egy másik énekesét. A 17 éves Louisa Johnson példaképe Beyoncé nyomdokaiba szeretne lépni. Hallgassátok csak!

Nyilván ő is már az élő adásokban énekel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top