Szabadidő

Mi történik, ha kazettát adsz a mai fiatalok kezébe?

Mi történik, ha egy mai kissrácnak magnókazettát és walkmant nyomsz a kezébe? Többnyire csak az, hogy nagyon öregnek érzed majd magad.

Mindenki szeret felsőbbségtudatos nosztalgiával visszagondolni a gyerekkorára, és olyasmikkel dobálózni, hogy “bezzeg a mai srácok sosem tudják majd meg, milyen volt ceruzával visszatekerni a kifutott szalagot” – mintha nem utáltuk volna az ilyesmit akkoriban. Meg jólesik szidni az iPodokat, és szeretetteljes mosollyal ábrándozni az első discmanünkről, amit nem is szerettünk annyira akkor, amikor teljes mozdulatlanságba merevedve kellett bicepszből tartani a kocsiban, ha nem akartuk, hogy akadozzon.

Mindenesetre tényleg vicces megnézni, mit kezdenének a mai fiatalok ezekkel az őskövületeknek számító eszközökkel. Egy anyuka ki is próbálta saját gyerekeivel.

Az eredmény nem túl meglepő, szegényeknek fogalmuk sincs a dologról. Régebben készült egyébként egy epizód a népszerű Kid’s React sorozatban is, ami szintén hasonló eredményeket tár fel:

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top