Szabadidő

Így láthatod két nappal korábban az új Star Wars filmet

Az Air France repülőjegyeket árul azoknak az amerikai Star Wars-rajongóknak, akik két nappal előbb akarják látni az új filmet, és még a hosszú repülőúttól, na meg a jegy árától sem riadnak vissza.

A Star Wars: Az ébredő Erő című film Franciaországban lesz először látható. Amíg Amerikában december 18-án mutatják be, addig a franciák már december 16-tól megtekinthetik a mozikban.

Ezt lovagolta meg a légitársaság. Az Air France ugyanis repülőjegyeket árul december 15-re, amiben a mozijegy is benne van egy december 16-i angol nyelvű előadásra. Los Angelesből, New Yorkból és San Franciscóból lehet repülni a párizsi De Gaulle repülőtérre, ahonnan viszik is tovább a rajongókat az EuropeCorp moziba.

A csomag tehát az odautat, a transzfert és a mozijegyet tartalmazza. A visszaútról és (ha szükséges) a szállásról mindenkinek magának kell gondoskodnia. A Deadline utánaszámolt, és a legkevesebből akkor jön ki az utazás, ha a tengerentúli rajongó december 20-án repül vissza. Úgy 1400 dollárba (400 ezer forint) kerül a repülőút oda-vissza, a négyéjszakás szállás ára viszont jócskán megdobhatja az összeget.

Amerikához hasonlóan nálunk is december 18-án kezdik vetíteni a hetedik Star Wars-filmet. A fapados járatokkal még jól is járhatnak azok a rajongók, akik hasonló utazáson törik a fejüket.

Így láthatják elsőként az új Star Wars filmet a gazdag amerikai rajongók

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top