Szabadidő

Az RTL Klub naponta fogja adni a Szulejmánt

November 9-től változik az RTL Klub műsorstruktúrája. Kapaszkodjon meg mindenki, mert naponta lesz Szulejmán.

Az RTL Klub közleménye szerint, délutánonként minden hétköznap 15.45-től jön a Nyomtalanul című krimisorozat (ez november 10-én indul), amit a Szulejmán követ. Az RTL Klub a Híradó előtt az első évadtól vetíti újra a török sorozatot. A Híradó utánra kerül át a Fókusz, az Éjjel-nappal Budapest, a Barátok közt pedig hamarabb kezdődik. Emellett vadonatúj műsorként érkezik keddenként a Keresem a családom Lilu vezetésével, november 19-től csütörtök esténként pedig a Válótársak című filmsorozat.

Az RTL Klub naponta fogja adni a Szulejmánt

És akkor akinek még nem lenne elege Hürrem és a szultán szerelmes évődéséből és a Disney-kastélynak átalakított Budai Várból, annak november 15-től vasárnaponként az adott héten levetített mind az öt részt megismétlik 10.30-tól a Sorozat+-on.

A Konyhafőnök fináléja november 6-án pénteken lesz.

A Barátok közt után ismét a külföldi műsoroké a főszerep. November 9-től a Dr. Csont vadonatúj, tizedik évada jön hétfőnként, szerdánként a Szulejmán legújabb epizódjait láthatjuk. Keddenként a XXI. század, szerdán Házon kívül, péntekenként pedig, az RTLII-es premier után, a Showder Klub legfrissebb részei lesznek képernyőn.

Az RTL Klub naponta fogja adni a Szulejmánt

November 19-én, csütörtökön 21.20-tól dupla epizóddal indul a Válótársak című, 10 részből álló, dramedy műfajú sorozat, ami teljes egészében hazai gyártásban készült, a főszerepekben Stohl Andrással, Gubás Gabival, Scherer Péterrel, Balsai Mónival, Lengyel Tamással és Földes Eszterrel. A mellékszerepekben feltűnik majd többek között Tóth Andi, az X-Faktor győztese, Szabó Zsófi, az RTL Klub műsorvezetője, valamint Kulka János is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top