Szabadidő

7 családi program halloween hétvégéjére

A hétvégén itt a borzongás ideje. Halloween alkalmából ijesztően jó programokat ajánlunk neked. Vigyázat: csokit, vagy csalunk!

Töklámpás fesztivál

Október 31. Hősök tere

Faragj tököt, és vidd el szombat este a Hősök terére, hogy megmutasd, tiéd a legszebb, legfélelmetesebb példány. Ha még némi tartós élelmiszert is bepakolsz, a Gyermekétkeztetési Alapítványt támogatod vele.

Szellemparti

Október 30. Holnemvolt Park

A Holnemvolt Park záróbuliján ismerkedj meg a japán szellem- és démonvilág alakjaival. Még utoljára a körhintára is ülj fel, mert a park egy időre bezárja kapuit.

Szellemes időutazás

Október 30. Jókai klub

Barangolj a trollok, manók és koboldok világában, és készíts gipszmaszkot a Jókai Klub halloweeni programsorozatán.

Olvass még a halloweenről!

Titokzatos szavanna

November 1-jéig Mezőgazdasági Múzeum

Vasárnapig még megszerezheted a talizmánt a Mezőgazdasági Múzeum interaktív kiállításán. Ha ügyes vagy, és megoldod a feladatokat, ajándékot is kapsz!

Halloween a Csodák Palotájában

Október 30-31.

Borzongatóan izgalmas kísérleteket láthatsz a hétvégén a Csodák Palotájában. Rejtélyes rejtvények és feladványok, na meg csokit, vagy csalunk!

7 családi program Halloween hétvégéjére

A huncut, az ábrándos és a kegyetlen

Október 30. Magyar Nemzeti Galéria

Izgalmas tárlatvezetések várják a gyerekeket az őszi szünet utolsó napjain a Remekmű­vek a Szépmű­vé­szeti Múzeum gyűj­te­mé­nyéből című kiál­lí­tá­son.

Lego Családi Nap

Október 30-31. Budapest

Ébreszd fel a benned rejlő erőt, teljesítsd a feladatokat, vagy próbáld ki a Lego újdonságait az őszi rendezvénysorozat következő állomásán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top