Szabadidő

18 nyelven beszél, és ennél már csak az a különösebb, hogy miért

A fiatal nő egy hónap alatt képes megtanulni egy nyelvet. Méghozzá azért, mert saját bevallása szerint az egyik előző életében már beszélte azt.

A norvég Maria Johnsen az anyanyelvén kívül folyékonyan beszél és ír angolul,  franciául, oroszul, kínaiul, dánul, svédül és németül, de elboldogul a bolgár, a szerb, a perzsa, az afgán, az arab, a hindi, a lengyel, a török, az olasz és a japán nyelvvel is. A nő azt állítja: azért tanulja ennyire könnyen a nyelveket, mert előző életeiben azok voltak az anyanyelvei.

“Különböző médiumokkal beszéltem Amerikából és Nagy-Britanniából is és mindannyian ugyanazt mondták. Amikor nyelveket tanulok, más helyeken érzem magam, amikor pedig idegen országokba utazom, úgy érzem, hogy már jártam ott és olyan emberekkel találkozom, akik ismerősnek tűnnek” – magyarázta a nő.

18 nyelven beszél, az előző életeiben taulta azokat

Maria azt mondja, egyik előző életében tagja volt az orosz uralkodócsaládnak, egy másikban német koncentrációs táborban volt, de élt már egy életet indiánként is.

Kínaiul egy hónap alatt tanult meg, utóbb pedig egy médiumtól megtudta, hogy ez azért lehet, mivel az időszámításunk előtti kétszázas években, a Csin-dinasztia idejében kínai nőként élt, akit végül meggyilkoltak.

Saját bevallása szerint különböző nyelveken álmodik, ám egyik sem tűnik idegennek a számára. Legközelebb görögül szeretne megtanulni.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top