Szabadidő

Kukkolják a nudista klub teniszezőit

Szemérmeskedik a nudista klub! Az egy dolog, hogy ott mindenki szabadon pucérkodhat, de a meztelen teniszezőkről készült felvételeken felháborodtak.

A nudista táborként működő White House Club nagyon felháborodott, mikor kiszivárogtak a meztelen teniszezőkről készült felvételek. Az angol klubban nagyjából 300 ember élvezte a meztelenség felszabadító erejét, miközben pucéran sütögettek, napoztak, tollasoztak, kosaraztak vagy teniszeztek. 

Félnek a megfigyeléstől a nudista klub teniszezői

A teniszpálya azonban túlságosan is jól megfigyelhető, mint kiderült, és van olyan is, aki ezzel visszaélt. A klub már 80 éve működik, és már korábban is történt hasonló eset, de úgy tűnik, ezzel betelt a pohár. Az intézmény fenntartói nagyon aggódnak, hogy a nem kívánatos megfigyelés majd elriasztja a pucérkodni vágyókat.

Egyelőre nem kristályosodott ki a probléma megoldása, de azt mondják, mindenképpen tenni fognak vendégeik méltóságának megvédése érdekében. 

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top