Szabadidő

Folytatódik a kultikus zombisorozat!

Október 12-én világpremierrel érkezik a The Walking Dead 6. évada, amely az amerikai vetítést követően 24 órán belül látható lesz a magyar FOX csatornán!
Folytatódik a kultikus zombisorozat!

A The Walking Dead az egyik legnézettebb drámai sorozat a kábeltévék történetében, melyet a világ 126 országában nézők milliói követnek figyelemmel. A zombihorror-sorozatban a földet élőhalottak uralják, velük kell szembenéznie egy tucatnyi túlélőnek, miközben egyre reménytelenebbé válik a világ hanyatlásának visszafordítása.

Az 5. évadra a túlélőcsapat tagjai még szívósabbá váltak, néhányan azonban majdnem átlépték a jó és a rossz közötti, újra és újra elmosódó határt. A 6. évad első felében szemtanúi lehetünk, ahogyan Rick (Andrew Lincoln) és csapata megtanulja, ebben a fenyegetettséggel teli, durva világban már nem elegendő egyszerűen csak túlélni. Az új epizódokban végigkísérhetjük Rick belső küzdelmét, ahogy egy bizalmatlan emberből, aki inkább öl, mielőtt őt ölnék meg, olyan férfivá érik, aki felismeri, milyen fontos ragaszkodni mindahhoz, ami végső soron emberré tesz bennünket.

Folytatódik a kultikus zombisorozat!

A forgatókönyv és a történet egyre erősebb. Az előző évadban azt hittem, hogy Rick most ért útjának legnehezebb részéhez, és a karakter most a legösszetettebb. Az új évadban azonban még ebből is továbblépünk. Scott M. Gimple és az írók fantasztikusak. Olyan módon fogjuk most bemutatni a nézőknek ezt a világot, ahogyan még sohasem” – nyilatkozta Andrew Lincoln.

A The Walking Dead az utóbbi évek egyik legnépszerűbb sorozata, egy ízig-vérig túlélőhorror, amely Robert Kirkman és Tony Moore azonos című képregényén alapul. Sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint a több tízmillió rajongó világszerte, valamint számos rangos szakmai és közönségdíj.

A The Walking Dead sorozat a világ 125 országában kizárólag a FOX műsorán látható! A legújabb évad is nemzetközi világpremierrel érkezik a csatornára, a 6. évad 1. epizódját már néhány órával az amerikai bemutató után a magyar nézők is láthatják! Premier: 2015. október 12-én 21:50-kor a FOX csatornán!

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top