Szabadidő

Tortakirály: itt találkozhatnak a rajongók Buddy Valastróval Budapesten

Budapestre érkezik Buddy Valastro, a Tortakirály sztárja. Eláruljuk, hol találkozhattok a cukrászok királyával!

Októberben Budapesten népszerűsíti sorozatának legújabb évadát Buddy Valastro. A Tortakirály műsor sztárjával október 7-én a MOM Parkban találkozhatnak a rajongók.

Buddy Valastro, a TLC csatorna sztárja, egy New York-i olasz cukrászdinasztia negyedik generációjának tagja. Tizenegy éves kora óta dolgozik a család 1910-ben megnyílt cukrászdájában, a Carlo’s Bakeryben, amelyet 17 éves kora óta  ő vezet. Keze alatt a cukrászda egyre népszerűbbé és világszerte ismertté vált. A családi recepteket különleges dekorációkkal ötvözi, egyedi stílusa és olaszosan dús fantáziája révén nemcsak Amerika egyik leghíresebb sztárcukrásza lett, de Magyarországon is népes rajongótáborra tett szert. A Tortakirály hetedik évadában – a sok-sok híres és finom torta elkészítésének titkai mellett – a Carlo’s Bakery terjeszkedésének és az eredeti, első üzlethelyiség felújításának történéseit ismerhetjük meg.

Buddy a legkreatívabb magyar torták kiválasztásában is részt vesz majd. A nézők október 2-áig ezen a weboldalon szavazhatnak kedvenc tortáikra, a szavazók közül tíz szerencsés pedig a színpadon személyesen is találkozhat Buddyval.

Olvass még Buddy Valastróról!

Tortakirály: itt találkozhatnak a rajongók Buddy Valastroval Budapesten

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top