Szabadidő

7 szuper program az utolsó szeptemberi hétvégére

Gesztenye, sütőtök, csupa őszi finomság, fesztivál és sportesemény vár rátok a hétvégén. Böngésszetek a hét legizgalmasabb programjai közül.

Őrségi Tökfesztivál

Szeptember 25-27.

Négy őrségi településen várnak sütőtökös finomságokkal, tökből készült olajokkal, családi programokkal. Faragj te is töklámpást, és vegyél részt a lámpás felvonuláson.

District Battle Run

Szeptember 26. Margitszigeti Atlétikai Centrum

Vajon a te kerületedben vannak a legjobb futók? Támogasd lakóhelyedet, és fuss, hogy nálatok is legyen új futóútvonal.

Hegyvidéki Ősz

Szeptember 27. Gesztenyés kert

Az ingyenes családi programsorozaton színházi előadások, kézműves műhely és rengeteg szórakoztató program várja az odalátogatókat.

7 szuper program az utolsó szeptemberi hétvégére

Bábok Éjszakája

Szeptember 25. Holnemvolt Park

Hamisítatlan mesevilág költözik péntek este a Holnemvolt Parkba. Bemutatkoznak a hazai bábjátszás legjobbjai és a park játéküzemei is késő estig működnek majd.

Kutatók Éjszakája

Szeptember 25. országszerte

Péntek éjjel országszerte közel száz múzeum nyitja ki kapuit és enged betekintést a tudomány sokszor titokzatosnak, vagy a hétköznapoktól távolinak tűnő világába.

Őszi Pagonyfeszt

Szeptember 26. Petőfi Irodalmi Múzeum

Gyerekkönyvek minden mennyiségben, Bartos Erika legújabb könyvének bemutatója és rengeteg kreatív gyerekprogram lesz a szombati Pagonyfeszten.

Csokoládéfesztivál

Szeptember 26-27. Balatonszárszó

Zárd a nyári szezont egy édes programmal, és a balatonszárszói Csokoládé Fesztiválon kóstold végig az ország legjobb desszertjeit.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top