Szabadidő

7 program szeptember második hétvégéjére

Erre a hétvégére a lelki és testi feltöltődésre ajánlunk gasztro, sportos és kulturális programokat. Tarts velünk!

Szürkemarha Vigadalom
Szeptember 11-13. Vajdahunyadvár
A sok-sok kulináris élmény mellett kulturális ínyencségre is számíthatsz, ha a hétvégén kilátogatsz a Városligetbe a Szürkemarha Vigadalomra. 

Nyílt nap az XY Budapest Életmódközpontban
Szeptember 12.
Ismerkedj meg és próbálj ki új, izgalmas mozgásformákat az XY Életmódközpont szombati nyílt napján és hallgass előadásokat a legújabb terápiás módszerekről. 

Vasárnapi Piknik
Szeptember 13. Erzsébet tér.
Vasárnap délelőtt lazíts egyet az Akvárium Klub előtti parkban, ahol a piknikezés mellett társasozhatsz, jógázhatsz, míg a gyerekek kedvenc meséjük szerzőivel találkoznak.

Családi Napok a Műcsarnokban
Szeptember 12-13.
Izgalmas kreatív foglalkozásokkal várják a hétvégén a családokat a Műcsarnokban. Ezen a programon készíthettek rétegképet papírból, tervezhettek saját jelet, taget, sablont vagy matricát.

Magic Day
Szeptember 12. Budapest
400 játékot próbálhatsz ki szombaton a Magic Dayen a társasoktól kezdve a logikai játékokon át a legújabb játékokig játékmesterek segítségével.

15 éves a Vasúttörténeti Park
Szeptember 12.
A jubileumi születésnap alkalmából egész napos programokkal várnak minden vonatok íránt érdeklődőt szombaton, a Vasúttörténeti Parkban.

7 program szeptember második hétvégéjére

Jancsi és Juliska
Szeptember 12. MOM Kulturális Központ
A BonBon Matiné társulat formabontó előadásán nemcsak új oldalát ismerheted  meg a történetnek, hanem szinte észrevétlenül be is vezetnek a kortárs zene és ezen keresztül a klasszikus zene birodalmába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top