Szabadidő

10 elragadó felvétel a ma 40 éves Michael Bubléról és családjáról

Szeptember 9-én ünnepli 40. születésnapját Michael Bublé.

Michael Bublé esküvői énekesként kezdte a karrierjét, aztán  2005-ben az It’s Time albumával végérvényesen berobbant, és az egész világ megismerte a nevét. Michel Bublé három évvel ezután ismerkedett meg későbbi feleségével, Luisanával.

Oh boy did we party hard last night !! Like father like son hahha !!! thanks @lulopilatophotos for the pic #jetlag

Michael Bublé (@michaelbuble) által közzétett fénykép,

Luisana Lopilato modellre az egyik koncertje után figyelt fel Michael Bublé. “A nagypapámmal sétáltam a színfalak mögött, amikor megláttam őt. Odafordultam a papámhoz és ezt mondtam neki: Nagypapa! Ő a leggyönyörűbb nő, akit valaha láttam. És valószínűleg soha többé nem fogom őt látni” mondta egy interjúban Bublé, akinek nem lett igaza. Néhány órával ezután egy bárban újra összefutott Luisanával.

Lu és Michael egy társaságba keveredett, és bár kellemesen beszélgettek, Bublé nem gondolta, hogy van esélye a lánynál. “Azt hittem, hogy együtt jár az egyik színésszel, akivel a bárban volt. Csak később tudtam meg Lutól, amikor már együtt jártunk, hogy a találkozásunk után  írt egy SMS-t az anyukájának amiben ez állt: »Szerintem Michael Bublé meleg!«, mert nem értette, miért nem közeledtem felé” – emlékezett vissza Bublé az első közös estéjükre. Az énekes viszont végül randevút kért a modelltől, akit 2009-ben eljegyzett, 2011-ben pedig feleségül vett.

On the plane and off to Shanghai ! Why do I feel like this might be a long flight ? #mrmom #jettlagged #helplu #MBworldtour

Michael Bublé (@michaelbuble) által közzétett fénykép,

Bublé évente 150 koncertet ad, azt mondja ez csakis úgy működik, ha a nagyobb turnékra a felesége is elkíséri, és a távolság nem öli meg a kapcsolatukat.

 

A házaspárnak 2013-ban született meg az első gyermeke, Noah. Aki, amint elég nagy lett, szintén elkíséri édesapját a legnagyobb koncertekre.

“Az apaságnak és a házasságnak köszönhetően lettem éretlen hülye gyerekből, férfi. A feleségem előtt igazi tuskó voltam. Az ahogyan bántam a nőkkel, és amekkora seggfej voltam, szégyenletes” – mondta egy interjúban Michael Bublé, aki állítólag itt Emily Blunttal közös kapcsolatára célzott.

“Éjjel-nappal éneklek a fiamnak, ha együtt vagyunk. Amikor kicsi volt és sírt, a karomba véve ringattam és dúdoltam neki. Azonnal abbahagyta” – áradozott az apaságról Bublé.

 “Az apaság pont az, amit az emberek mondanak: ez a legnagyobb dolog, ami megtörténhet veled az életben.”

CANADÁ Y ARGENTINA UNIDOS !!!! #vamos #eh #proud #orgulloso #minimessi

Michael Bublé (@michaelbuble) által közzétett fénykép,

 

 Michael Bublé saját bevallása szerint mestere a pelenkacserének.

Happy Canada Day, Eh! #mbworldtour #Ottawa @lulopilatophotos #Noah

Michael Bublé (@michaelbuble) által közzétett fénykép,

Michael Bublé és felesége, néhány héttel ezelőtt, egy különleges videóban jelentette be, hogy érkezik a második baba. A modell pocakjára mutat Noah és azt mondogatja, hogy “kisbaba, kisbaba”, eközben a háttérben Britney Spears: Ooops I did it again című dala szól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top