Szabadidő

Programok a nyár utolsó hétvégéjére

A nyár utolsó hétvégéjére fesztiválokat, kiállítás és jótékonysági programot ajánlunk neked.

Savaria Történelmi Karnevál

Augusztus 27-30. Szombathely

Több mint húsz helyszínen közel 300 program várja a látogatókat Közép-Európa legnagyobb történelmi karneválján Szombathelyen.

Állatkertek Éjszakája

Augusztus 28.

Augusztus utolsó péntekének estéjén kinyílnak az állatkertek kapui, országszerte egyedi programokkal, állatetetéssel egésze 11 óráig.

Vegetáriánus Fesztivál

Augusztus 29. Budapest

Kóstold meg, próbáld ki a húsmentes ételeket a Vegetáriánus Fesztiválon. Az ételek mellé koncertek és színes programok adják a jó hangulatot.

Kacsafutam

Augusztus 30. Budapest

Több ezer gumikacsa úszik vasárnap a Dunán. Nevezz te is kacsát, támogasd az UNICEF-et, és nyerj értékes nyereményeket.

Nemzetközi Ásványbörze és Ékszerkiállítás

Augusztus 30. Vasúttörténeti Park

Drágaságok és a magyar természettudományi múzeumok gyűjteményeinek új darabjait csodálhatod meg vasárnap a Vasúttörténeti Parkban. A kiállítás mellett a gyerekeket interaktív programokkal várják.

Orient Expressz a Vasúttörténeti Parkban

Augusztus 30.

A legendás vonat egy rövid időre befut Budapestre. Ha kíváncsi vagy a luxusvonat háló-és étkezőkocsijaira, vasárnap, dél és két óra között megtekintheted a Vasúttörténeti Parkban.

Programok a nyár utolsó hétvégéjére

Mátyás Király meséje

Augusztus 30. Margitsziget

Két díjnyertes énekmondó előadásában elevenednek fel Mátyás király és a budai polgárok találkozásának történetei az interaktív előadásban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top