Szabadidő

Rendőrökkel vitette el 10 éves fiát az anya

Elhiszem, hogy az anya annyira elkeseredett volt, és kezelhetetlennek tartotta a 10 éves gyerekét, hogy azt gondolta: jó ötlet megtréfálni és elvitetni a zsarukkal. De ezt a gondolatát időben el kellett volna felejtenie.

A 33 éves Chiquita Hill szerint a fia durván és tiszteletlenül beszélt a tanárnőjével, majd megtagadta, hogy házit csináljon. Anyu pedig nem tudta máshogy megnevelni a gyerekét, hát összebeszélt a zsarukkal, és kihívta rá a helyi rendőrséget.

Rendőrökkel vitette el 10 éves fiát az anya

 Az anya szerint nem volt más választása, mert ő maga képtelen volt már megnevelni a gyereket. “Sokkolni akartam és azt, hogy letartóztassák” – mondta a 10 éves fiú anyja a helyi híradónak.

Rendőrökkel vitette el 10 éves fiát az anya

Egyszer csak a rendőrök megjelentek az ajtóban, azonnal megbilincselték Seant, majd elvitték és beültették a rendőrautóban. A fiú egész idő alatt kiabált, és sírt, nem értette mi történik vele. A zsaruk bekapcsolták a szirénát, és úgy tettek, mintha elindultak volna a helyi börtönbe.

Rendőrökkel vitette el 10 éves fiát az anya

Azonban nem börtönbe mentek, hanem csak a házuktól nem messze álló dombon túlra. Ott megállították a kocsit és “elbeszélgettek a sráccal”. “Nem tudom mit mondtak neki, de szaladt le a dombról, majd percekig csak ölelgetett és azt ismételgette, hogy mennyire sajnálja” – mondta Chiquita, aki persze azonnal feltöltötte az elkészült fotókat a netre, majd interjút adott a helyi tévének.

Mit gondolsz? Helyesen cselekedett az asszony, vagy sokkolta, és egy életre traumatizálta a gyerekét?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top