Szabadidő

6 embertípus, aki bosszant a közösségi oldalon

Te is aktívan használod a közösségi oldalakat? Vannak olyan online ismerőseid, akiktől egyszerűen a falra mászol? Íme néhány jellemző típus:

Az állandó szelfis 

Mindenki posztol szelfit hébe-hóba. Én is. Ezzel nincs a világon semmi bajom. Azonban az már kiborít, mikor valaki naponta 2-3-szor nyom egyet magáról, teljesen ugyanabban a pózban. Fenék ki, cici ki, csücsörítés. Na ne már! 

6 embertípus, aki bosszant a közösségi oldalon

A drámakirály(nő)

Ők azok, akiknek az élete csupa siralom és ború. S hogy erről mindenki értesüljön, rögtön meg is osztják sejtelmes bánatukat a fél világgal. Aztán néhány érzőszívű “te szegény, mi történt”  kommentjére csak sóhajtanak: “áh, semmi…” De ha semmi baj, könyörgöm, minek traktálsz minket vele?

6 embertípus, aki bosszant a közösségi oldalon

A büszke szülők

Én is anya vagyok, méghozzá merem állítani, rettentő büszke, rettentő elfogult anya. Szerintem az én lányom a legeslegszebb, legeslegokosabb stb., stb. Mégsem posztolom naponta róla a képeket. Nem gondolom, hogy szükség van arra, hogy a fél közösség azt bámulja, épp hogyan eszi minden nap a fagyit, vagy hogyan biciklizik, netán hogyan alszik nap nap után.

6 embertípus, aki bosszant a közösségi oldalon

Folytatás a Kiss Emese mindennapjai blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top