Szabadidő

Michael Phelps megverte volna Cseh Lacit

Ha Michael Phelps rajtkőre áll Kazanyban, megverte volna Cseh Lacit 200 méter pillangóban. Az amerikai úszót ittas vezetés miatt tiltották el, a napokban azonban jobbat úszott Cseh László világbajnoki idejénél.

Michael Phelps nem indulhatott a kazanyi vébén, mert ittas vezetésért eltiltották. A 18-szoros olimpiai bajnok Phelps 1:52.94 perces eredménnyel győzött a San Antonióban rendezett amerikai bajnokságon, ami 54 századmásodperccel jobb eredmény Cseh László szerdai 200 méter pillangóban elért vb-győztes idejéhez képest.

Az olimpia történetének legeredményesebb sportolóját tavaly már a második ittas vezetési ügye miatt tiltották el a versenyzéstől. Phelps azóta nem úszott ilyen gyorsan, hogy hat éve, még cápadresszben 1:51.51 percre javította a világrekordot.

Michael Phelps megverte volna Cseh Lacit

“Azt hiszem, ez is csak azt bizonyítja, hogy minden lehetséges, ha eléggé akarod. Mindenre képes vagyok, amire fejben ráállok” – nyilatkozta versenye után a 30 éves úszó, aki még a célba érés után óriási ünneplésbe kezdett, amikor meglátta az idejét. Aztán a riói olimpiára utalva kijelentette: “A jövő év nagyon jó móka lesz”” – idézte a VS.hu.

Meglátjuk. Mindenesetre mi kicsit sem bánjuk, hogy Cseh László riválisát eltiltották a kazanyi úszóversenyektől, titkon abban bízunk, az olimpiáig sem változtat életmódján…

További vizes vébé cikkek az NLCafén

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top