Szabadidő

Hónapokig olívás tusfürdővel főzött, de nem tűnt fel neki

Ha különleges és egyedi ízvilágot szeretnél, használj olívaolajas tusfürdőt. Na, ez csak vicc! Az viszont igaz, hogy egy fiatal nő hónapokon át ezzel főzött, mégsem jött rá, miért furcsa ízűek az ételei.

A vélhetően amerikai Melony Jackson a Facebookon vallotta be, mekkora szarvashibát követett el. Hónapokig olívaolajos tusfürdővel főzött, mert annak állaga alapján azt gondolta, az főzésre való olívaolaj. A négydecis üveg jelentős részét elhasználta, mégsem jött rá, mitől fura ízűek az ételei, mígnem barátai szóltak neki, hogy ez az olívaolajas cucc nem arra való…

Ezzel a tusfürdővel főzött Melony...
Ezzel a tusfürdővel főzött Melony…

A poszthoz érkező számtalan kérdés-válaszból az is kiderült, az olívás tusfürdő nem habzik főzés közben, ellenben meglehetősen furcsa szagokat áraszt.

Melonynak mindenesetre jár a pont, amiért ostobaságát beismerte, sőt azt is hozzáfűzte posztjához, hogy “minden bizonnyal nem én kapom a hónap szakácsa címet”

Olvasd el ezeket is az NLCafén

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top