Szabadidő

Szelfizünk! Nem teccik? Sajnálom

Szelfik alatta rosszindulatú kommentáradat: ha jól néz ki az illető, az a baj, ha nem annyira, azzal van a gond... Ismerős? Bloggerünk ezzel próbál leszámolni.

Nemrég szembe jött a neten egy anyuka története, aki megelégelte a gyerekeivel kapcsolatos hülye kérdéseket – fogta magát, összegyűjtötte a válaszokat, és a gyerekei mellé biggyesztette egy papiroson. Nagyon tetszett.

Ezen felbuzdulva úgy döntöttem, gondolatban összegyűjtöm a közösségi oldalakra kitett csinos nők szelfijeire érkező rosszindulatú megjegyzéseket, és válaszolok rájuk, hogy segítsek leszámolni azzal az illúzióval, hogy egyesek azért egyenlőbbek másoknál, mert előnytelenebb a külsejük – és ezáltal feljogosítva érzik magukat, hogy folyamatosan fúrják nőtársaikat.

Szelfizünk! Nem teccik? Sajnálom.

Jól látod, szeretünk szelfiket csinálni. Itt ez a remek technológia ami lehetővé teszi, és mi örömünket leljük benne – akkor miért ne? Ja, hogy neked nem “teccik”. Hát keress magadnak más látnivalót!

Szelfizünk! Nem teccik? Sajnálom.

Ó igen, folyton magunkat fotózzuk. Ettől még nem vagyunk pszichopaták. Költői kérdés: miért nem mer senki fanyalogni a közösségi oldalakra euforikus örömmámorban feltöltött 8000 darab babafotón? Épp annyira öncélú. Több tapintatot!

Szelfizünk! Nem teccik? Sajnálom.

Folytatás a Femme blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top