Szabadidő

Nem akart túlsúlyt fizetni, alaposan megjárta

A skót énekes nem akart pótdíjat fizetni túlsúlyos bőröndje után, inkább más megoldást talált ki. Nagyon rossz ötlet volt.

Egy 19 éves skót fiú, James McElvar, aki egyébként egy mérsékelten ismert popegyüttes, a Rewind énekese, Londonból Glasgow-ba utazott a minap, fapados repülőjárattal. A bőröndje azonban túlsúlyosnak bizonyult, ezért 45 font (kb. 19 800 forint) pótdíjat kellett volna fizetnie. Ő azonban erre nem volt hajlandó, inkább kipakolta a poggyászt és magára húzott 12 réteg ruhát: hat pólót, négy pulóvert, három farmert, két melegítőnadrágot, egy rövidnadrágot, egy dzsekit és két sapkát.

Nem akart poggyászdíjat fizetni, megjárta

A rengeteg ruhában alig tudott járni, és azt tervezte, hogy amint feljut a repülőre, leveszi magáról a felesleges holmikat, ám közölték vele, hogy erre csak akkor lesz lehetősége, ha a gép már a levegőben van. Felszállás közben nem bírta tovább, vetkőzni kezdett, ekkorra azonban már annyira túlhevült a teste, hogy rosszul lett. Hátul, egy üres üléssorban fektették le, és egy zacskót is adtak neki, ha hánynia kellene, ő azonban nem talált bele és a légiutas-kísérőt hányta le.

Ezek után vissza kellett volna ülnie a helyére, ám amikor elindult a gép közepe felé, elájult. Szerencsére, akár a filmekben, volt az utasok között egy orvos, aki ellátta. Glasgow repülőterén pedig landoláskor már vártak rá a mentők.

Az együttes Twitter-oldalán azóta közölték, hogy James már jól van.

Forrás: Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top