Szabadidő

Ennyiért kelt el Gattyán táskája

Megígértük. Megtettük. Elárvereztük kolléganőnk Gattyán Györgytől ajándékba kapott táskáját. Az összeg megy a Kék Vonalnak.

Kolléganőnk írt egy cikket az Il Bacio di Stile leárazásáról, Gattyán György nem tudott róla, de miután elolvasta, küldött a szerzőnek egy pink Hogan táskát. Azonban mi úgy döntöttünk, hogy elárverezzük a táskát, kolléganőnk pedig a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítványt választotta ki, így ők kapják a befolyt összeget.

Három napig lehetett licitált, öt ajánlat érkezett, végül július 6-án zártuk le az aukciót. A végső ajánlat: 110 000 forint volt. A nyertes egy hölgy, aki nevét és arcát nem szeretné nyilvánosságra hozni, de annyit elárult, hogy “ezer éve” szeretett volna egy szép, pink, bőrből készült táskát venni, a cél pedig nemes volt. “Így táskám is van, és jótékonykodtam is. Tökéletes aukció volt” – mondta a licit győztese, aki a héten át is veszi a táskát. Az összeg pedig megy a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítványnak.

Köszönjük mindenkinek!

Ennyiért kelt el Gattyán táskája

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top