Szabadidő

Licitálj! Elárverezem Gattyán György táskáját

Gattyán György küldött nekem egy táskát. Ez kedves tőle, gyönyörű is... ennek a táskának az árát azonban szeretnénk jótékonysági célra fordítani. Licitálhat BÁRKI!

Írtam egy cikket az Il Bacio di Stile leárazásáról, Gattyán György nem tudott róla, aztán elolvasta, és már tudott. Szerencsére érti a humort, elküldte álmaim táskáját. Szép dolog az ajándékozás, meg is köszöntem neki, és bár még soha nem volt 130 000 forintot érő táskám, én továbbadnám. Egészen pontosan elárverezzük.

Az árát pedig oda küldjük, ahol szükség van rá: a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítványnak

Szóval egy pink HOGAN táskáról beszélünk. Eredeti ára 130 000 forint. A licit 15 000 forintról indul, a licitlépcső: 5000 forint.
Licitálni ezen az e-mail címen tudsz! Az árverezést 2015. 07. 06-án HÉTFŐN 15:00-kor zárjuk le!

UPDATE: A licitet lezártuk! A legmagasabb összeget (110.000 forint) ajánló licitálót értesítettük!

  • A Licitálónak az érvényes licitáláshoz meg kell adnia nevét, címét, telefonszámát, e-mail címét, és adószámát.(Az adatokat a Central Digitális Média adatvédelmi szabályzata szerint kezeljük.)
  • A Licittárgyat az a Licitáló nyeri, aki a Licit lezárásának időpontjában a legmagasabb Licitet tette.
  • A Licit időtartalma alatt folyamatosan lehet licitálni.
  • A Licit 2015. július 3. és 2015. július 6. között zajlik.
  • Licitálni a Licit első napjának 12.00 órájától, a Licit utolsó napján 15.00 óráig lehetséges.
  • A Licit időtartamának kezdete előtt és befejezése után érkezett jelentkezések érvénytelenek.
Licitálj! Elárverezzük Gattyán György táskáját

A Kék Vonalról

A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány munkatársainak hitvallása: “Elsődleges feladatunk a gyerekek és fiatalok meghallgatása, a bajba jutott gyerekek segítése. Azon dolgozunk, hogy az ENSZ definíciója szerinti gyermeki jogok megvalósuljanak Magyarországon. Küldetésünknek érezzük, hogy a gyerekekkel kapcsolatba kerülő felnőttek a gyerekek mindenek felett való érdekeit képviseljék. Legfőbb értékeink a gyerekközpontúság, a  bizalom, az együttműködés és felelősség.

A harmonizált európai hívószámokon elérhető a 116 111 Lelkisegély Vonala, és a 116 000 Eltűnt Gyerekek Vonala. Mindkét számunk ingyenesen, az egész országból, anonim módon hívható. 2009. április 1-je óta a Safer Internet Plus Program keretében működtetjük a 116 111-es számon a Kék Vonal Internet Helpline-t is, ahol fogadjuk az internetbiztonsággal kapcsolatban telefonálók kérdéseit.

Licitálj! Elárverezzük Gattyán György táskáját

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top