Szabadidő

TOP nyári úti cél: Hajdúszoboszló!

Hajdúszoboszló Magyarország egyik leglátogatottabb üdülőhelye, itt található Európa legnagyobb fürdőkomplexuma. A nyaralás időszaka alatt fő cél a pihenés, a kikapcsolódás és a szórakozás.
TOP nyári úti cél: Hajdúszoboszló!

Hajdúszoboszló, az alföldi fürdőváros olyan üdülőhely, amely ezt minden korosztály számára garantálja. A fürdőkomplexum széles szolgáltatáskínálatát a rendezvények és programok színesítik. A helyi gasztronómia ízei a programok kiegészítéseként tovább gazdagítják az élményekben való “fürdőzést”.

TOP nyári úti cél: Hajdúszoboszló!

Hajdúszoboszlón a fürdőkomplexum területén a strandfürdő, az Aquapark medencéiben való fürdőzés, csúszdázás garantálja a szórakozást, míg a felújított gyógyfürdőben a kikapcsolódás, relaxálás feltételei adottak. Kevésbé napos nyári napokon pedig a wellness és fitnesz szolgáltatások segítenek a feltöltődésben az Aqua-Palace fedett élményfürdőben. Tavaly több új fejlesztés került megvalósításra, megújult a gyógyfürdő termálcsarnoka, átadásra került az Aqupark extrém zónája 6 új élménycsúszdával, illetve átalakításra került több medence is a strand és az Aquapark területén, melyek mind-mind egyedi szórakozást biztosítanak számodra és családod számára is. Oldódj fel a fürdőzés élményeiben, pezsegj velünk Európa legnagyobb fürdőjében!

TOP nyári úti cél: Hajdúszoboszló!

Az egész napos strandélményeket követően az esti hangulatos séták, szabadtéri koncertek, fesztiválok változatos programjain szórakozhatsz barátaiddal. A nyári főszezonban évről évre megrendezésre kerülő zenés rendezvények, előadások nélkülözhetetlen részei a Hajdúszoboszlói nyárnak, így a sok-sok újdonság mellett a hagyományos rendezvények szórakoztató programjaira mindig számíthatsz.

TOP nyári úti cél: Hajdúszoboszló!

Egyéb programként, az aktív kalandozások kedvelőinek ajánljuk a hajdúszoboszlói városnézést két keréken, pocketguide túravezetővel vagy a gokart pályát, ahol a száguldás kedvelői vezetési képességeiket tesztelhetik. Továbbá a magasságokat is meghódíthatják azon vendégeink, akik látogatást tesznek a Mókuskaland élményparkban vagy a hajdúszoboszlói repülőtéren. Kirándulási lehetőségként a környék látnivalói közül a hortobágyi puszta, a debreceni kulturális élet vagy a nyíregyházi állatpark meglátogatását ajánljuk.

TOP nyári úti cél: Hajdúszoboszló!

TIPP: Hajdúszoboszlón szeretnél kikapcsolódni? Nyerj 3 napos hajdúszoboszlói pihenést! Regisztrációd most nyereményt érhet: http://hajduszoboszlo.hu/nyeremenyjatek

A részletes programkínálatról és kedvezményes szállásajánlatokról további információ a www.hajduszoboszlo.hu oldalon, valamint a https://www.facebook.com/hajduszoboszlo.a.feludulohely oldalon található.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top