Szabadidő

Csatornakiosztás: ezt kell tenned, ha szerdától is tévét akarsz nézni

Szerdától megszűnik a tévécsatornák hagyományos sugárzása és a csatornakiosztás is átrendeződik. Mutatjuk, mit kell tenned.
  1. Akik egyéni műholdvevővel rendelkeznek, nem fizetnek valamilyen szolgáltatónak a tévécsatornákért, át kell állniuk a nagyfelbontású (HD) adásra, június 30-án ugyanis megszűnik az M1, M2, Duna és Duna World tévécsatornák hagyományos felbontású sugárzása – írja a Hír24. Részletesebb információt, segítséget a www.mtva.hu/vetel honlapon, a teletext 314. oldalán, telefonon (+36-1-759-5050) kaphatunk. 
  2. Július 1-től emellett változik a tévécsatornák kiosztása is, a kábelszolgáltatóknak a médiatörvény módosítása miatt alapbeállításként az első programhelyeken kell elosztaniuk hat közszolgálati csatornát is. Ettől azonban nem kötelező nekünk is az első hat programhelyen hagynunk ezeket a csatornákat, hiszen a kedvencek menüben variálható a csatornák sorrendje.

Reggel ezt a tájékoztatást kapták meg a T-Home ügyfelei

Ezt kell tenned, ha szerdától is tévét akarsz nézni

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top