Szabadidő

7 program, hogy ne ülj otthon a hétvégén

Autócsodák, fesztiválok és Szent Iván-éji tüzes esték – ezeket gyűjtöttük össze neked programajánlónkban erre a hétvégére.

Everness Fesztivál

Június 24-28. Balatonakarattya

Előadások a tudatos életmódról, alternatív mozgásformákról és zenei programok várnak Balatonakarattyán, a szerdán induló Everness Fesztiválon.

Ferrari Racing Days

Június 27. Hungaroring

Az egyik legnépszerűbb márka-kupasorozat érkezik szombaton Magyarországra, ahol újoncok és tapasztalt versenyzők mérik össze egymással tudásukat, gyönyörű autóikkal.

Zamárdi V8 Nemzetközi Amerikai Autós Találkozó

Június 27. Zamárdi

A legdögösebb amerikai autók vonulnak fel a hétvégén a Balaton déli partján. Lesz: porig ülte­tett hot rod, fecs­ke­far­kas Chevy, low­ri­der, Knight Rider, Cor­vette, Mus­tang, Camaro, Hum­mer, tuningautók és ren­ge­teg különlegesség.

Kecskeméti Animációs Filmfesztivál

Június 24-28. Kecskemét

A 12. Kecs­ke­méti Ani­má­ciós Film­fesz­ti­vál június 24. és 28. között mutatja be az elmúlt két év kiemel­kedő rajz­fil­mes alko­tá­sait hagyo­má­nyo­san világ­szín­vo­nalú ver­seny és infor­má­ciós prog­ram­mal, szabadtéri vetítésekkel.

Óbudai Búcsú

Június 27-28. Óbuda, Fő tér

Június utolsó hétvégéjén koncertekkel, bábelőadásokkal és operettgálával várják a családokat a mintegy 300 éves múltra visszatekintő Óbudai Búcsúra.

Szárszói Tüzes esték

Június 26-27. Balatonszárszó

A kétnapos családi rendezvényen Szent Iván-éji tűzgyújtás, koncertek, tűzijáték, valamint fáklyás felvonulás vár rád Balatonszárszón.

Tündérfesztivál

Június 27. Sopron

Fedezd fel a benned rejlő tündért, bújj bele egy igazi tündérjelmezbe és éld át a varázslatot szombaton, a Soproni Tündérfesztiválon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top