Szabadidő

Lélegzetelállító cirkuszparádéval zárul a Gyerek Sziget

A Hajógyári-szigetet utoljára vehetik birtokba a gyerekek. Ezen a hétvégén különleges cirkuszparádéval, varázslatos mesevilággal készülnek a szervezők a Gyerek Sziget programjában.

Utolsó hétvégéjéhez érkezett a Generali Gyerek Sziget, melyen a Hajógyári-szigetre kilátogató gyerkőcök most is a mesék és a cirkusz lélegzetelállító világába látogathatnak el.

A Cirkuszparádé vidám interaktív játékai során a bohócok, karmesterek, zsonglőrök és akrobaták izgalmasabbnál izgalmasabb mutatványaiban próbálhatják ki magukat a gyerekek a Rippel Mozgásművészeti Akadémia segítségével.

Lélegzetellálító cirkuszparádéval zárul a Gyerek Sziget

Mesesátor és Manóműhely a Gyerek Szigeten

A Cirkuszparádé izgalmai után az SOS Gyermekfalvak Mesesátrában fújhatják ki magukat a gyerekek. Kényelmes babzsákokban elterülve hallgathatják meg Bodrogi Gyula és Voith Ági meséit.

Az aktívabb megpihenésre vágyókat várja a Manóvilág alkotó Manóműhelye, ahol az apróságok agyagból, vesszőből, textilből és kukoricaszárból készíthetik el saját manótündérüket, miközben a bolondos katicalány, Katt Ica és Pille Tuli táncáról hallgathatnak meséket. A Multipont Kézműves Palota Habkarton Építészetén pedig saját alagutakkal és házikókkal teli mesevilágukat kelthetik életre.

Lélegzetellálító cirkuszparádéval zárul a Gyerek Sziget

Nagyszínpad a Gyerek Szigeten

A Nagyszínpad világot jelentő deszkáit szombaton a gyermekzenekarok legújabb generációjának képviselője, az Apacuka zenekar rengeti meg változatosan hangszerelt dalaival. A rocktól a reggae-ig sokféle zenei műfajba belekóstolhatnak a bulizni vágyó kicsik és nagyok. Délután Gubás Gabi és Biomese koncerten Puff Ancsi tanulságos történetét hallgathatják meg a gyerekek, végül a Gyerek Sziget hetedhét országra szóló mulatságát vasárnap a MintaPinty zenekar koncertje zárja.

Nézz bele a tavalyi Gyerek Sziget legizgalmasabb pillanataiba is

Forrás: Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top