Szabadidő

Brigitte Bardot Lagerfeld macskájának írt levelet

Az állatvédő aktivista, egykori filmcsillag és szexszimbólum a divatikon macskájának írt levelet, amelyben kérte, dorombolja gazdája fülébe, hogy az hagyjon fel az állati szőrmék használatával.

Az egykori filmsztár és szexszimbólum, ma elkötelezett állatvédő Brigitte Bardot úgy gondolta, Karl Lagerfeld német divattervezőt leginkább macskáján keresztül tudja megszólítani és arra bírni, hagyjon fel az állati szőrmék felhasználásával. Bardot levélben kérte a macskát: “dorombolja gazdija fülébe, milyen kétségbeesés tölti el bundás kistestvéreit, amikor az ő porhüvelyüket látják reklámozni”. Az egykori filmcsillag biztos abban, a divattervező nem fogja megtagadni Choupette nevű kedvence kérését.

“Hozzád hasonlóan a többi bundás állat is csak élni szeretne. Ártatlan lényekről van szó, melyeket halálra ítélnek azért, hogy szőrük kegyetlen embereket díszítsen”, írta a 80 éves filmdíva a levélben, amely eljutott az AFP francia hírügynökséghez – írja az Inforádió.hu.

További Brigitte Bardot-s cikkek az NLCafén:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top