Szabadidő

3 szuper balatoni tábor lányoknak

Ha még nincs ötleted, milyen nyári tábort válassz a gyereknek, 3 szuper balatoni lehetőséget is találtunk elsősorban lányoknak. Bármelyik mellett is döntsetek, gyermeked imádni fogja.

Elsősorban lányoknak ajánljuk nyári balatoni táborozási tippjeinket. Válasszátok bármelyiket is, gyermeketek nem fog csalódni, sőt élményekben gazdag hétben lesz része.

3 szuper balatoni tábor lányoknak

1. Lovastábor lányoknak a Balatonnál

A Balatonnál több város lovastáborába is jelentkezhettek. Az általában vasárnaptól szombatig tartó egyhetes táborok programjában a napi többszöri lovaglás mellett a lányok megtanulhatják a lótartás legfontosabb ismérveit, bepillanthatnak a fogathajtás rejtelmeibe, de a játékos ügyességi programok mellett strandolhatnak is a Balatonban. Az ár tartalmazza a napi háromszori étkezést és szállást, de vannak helyek, ahol az első napi vacsoráról a szülőknek kell gondoskodniuk.

Ár: 45 ezer forint/héttől helyszíntől, programtól függően

2. Kézművestábor lányoknak a Balatonnál

A Balaton-parti városok több helyszínen is kínálnak kézművestábort a 7–13 éves lányok részére. Az általában vasárnaptól szombatig tartó kézművestáborok programjában amellett, hogy a kézműves-foglalkozásokon szakértők segítségével megtapasztalhatják az alkotás örömét a gyöngyfűzés, arcmaszkkészítés, gipszfestés közben, akvaparkban szórakozhatnak és a Balatonban fürödhetnek a gyerekek. A táborok költsége tartalmazza a szállást, a napi háromszori étkezést, a programok belépődíjait.

Ár: Programkínálattól, várostól függően változhat, 70 ezer forint/héttől kezdődően. A legtöbb helyen SZÉP kártyát elfogadnak.

3. Angol nyelvi tábor lányoknak a Balatonnál

Nyelvi készségüket fejleszthetik a beszédközpontú angol nyelvi táborban a 7–13 éves korú lányok. Az általában hétfőtől péntekig tartó táborban minden délelőtt 120 perces angolórán vehetnek részt tudásuk szerinti csoportba osztva a lányok. A nemzetközi táborban a gyerekek külföldi diákokkal barátkozhatnak össze, így a nyelvórákon túl egész nap nyílik lehetőségük az élő angol nyelv gyakorlására. A tábor végén pedig azt is megtudhatják, mennyit fejlődött nyelvtudásuk a hét során. A tábor költsége tartalmazza a szállást, a napi háromszori étkezést, a programokon való részvételt.

Ár: Általában 70 ezer forint / 5 naptól indul, mely az elhelyezéstől, az oktatástól, a programoktól függően magasabb is lehet.

További cikkek tábor témában az NLCafén:

Fotó: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top