Szabadidő

Fogyatékkal élő macskákról készített csodaszép fotókat – galéria

"Még mindig macska vagyok" – ezzel a címmel készített fotókat fogyatékkal élő macskákról egy lengyel fotós.

Monika Małek fotóin láthatunk olyan macskákat, akiknek valamelyik végtagjuk vagy épp a farkuk hiányzik, de vannak köztük vak, süket és leukémiás cicák is, akik állapotuk dacára boldog macskaéletet élnek.

Fogyatékkal élő macskákról készített csodaszép fotókat - galériaAmber vagyok. 1 év, 2 hónapos. Nincs meg az egyik szemem, de még mindig macska vagyok.
Fogyatékkal élő macskákról készített csodaszép fotókat - galériaA nevem Ficus. 5 éves vagyok vagyok. Hiányzik az egyik lábam, de még mindig macska vagyok.
Fogyatékkal élő macskákról készített csodaszép fotókat - galériaA nevem Szafir. 2 éves vagyok. Hiányzik az egyik szemem, de még mindig macska vagyok.
Fogyatékkal élő macskákról készített csodaszép fotókat - galériaSherlock vagyok. 1 éves. Hiányzik az egyik szemem, de még mindig macska vagyok.
Fogyatékkal élő macskákról készített csodaszép fotókat - galériaA nevem Rufus. 1 éves vagyok. Nincs farkam, de még mindig macska vagyok.
Fogyatékkal élő macskákról készített csodaszép fotókat - galériaKiara vagyok. 9 éves. Leukémiám van, de még mindig macska vagyok.
Fogyatékkal élő macskákról készített csodaszép fotókat - galériaA nevem Shia. 9 hónapos vagyok. Nincs farkam, de még mindig macska vagyok.
Fogyatékkal élő macskákról készített csodaszép fotókat - galériaKacper vagyok. 2 és fél éves. Nem hallok, de még mindig macska vagyok.
Fogyatékkal élő macskákról készített csodaszép fotókat - galériaSzafir vagyok. 2 éves. Nincs meg az egyik szemem, de még mindig macska vagyok.
Fogyatékkal élő macskákról készített csodaszép fotókat - galériaMarcel vagyok. 8 éves. Leukémiám van, de még mindig macska vagyok.
Fogyatékkal élő macskákról készített csodaszép fotókat - galériaA nevem Kumiko. 7 és fél éves vagyok. Fél szememre nem látok, de még mindig macska vagyok.
Fogyatékkal élő macskákról készített csodaszép fotókat - galériaRapidka vagyok. 2 éves. Hiányzik az egyik szemem, de még mindig macska vagyok.

Forrás: Bored Panda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top