Szabadidő

Már kapható A szürke ötven árnyalata legújabb része

Egymillió példányban kerül csütörtökön a boltokba az Ötven árnyalat erotikus bestsellersorozat negyedik kötete, a Grey Nagy-Britanniában.

A sorozat kiadója, a Vintage Books szerint az új részt ugyanúgy elkapkodják majd az olvasók, mint a E.L. James által írt trilógia korábban megjelent könyveit, amelyek 125 millió példányban keltek el világszerte.

A Grey előrendelései nyomán 2015 legkeresettebb e-könyve lett, hamarosan hangoskönyvben is elérhető lesz.

Már kapható A Szürke ötven árnyalata legújabb része

A szürke ötven árnyalata minden idők legnagyobb példányszámban elkelt Kindle-könyve lett. James meglepetésként alig egy hónapja jelentette be, hogy az olvasók kérésére megírta a negyedik kötetet, amely a milliárdos üzletember és egy diáklány, Anastasie Steele erotikus kapcsolatát ezúttal a férfi, Christian Grey szemszögéből ábrázolja. “Christian összetett személyiség, és az olvasókat mindig nagyon érdekelték a vágyai és a motivációi” – fogalmazott a szerző, amikor bejelentette a könyv kiadását.

A trilógia első kötetéből, A szürke ötven árnyalatából film is készült Dakota Johnson és Jamie Dornan főszereplésével. A mozira világszerte több mint 500 millió dollárért váltottak jegyet a nézők. Szó van a második és a harmadik kötet megfilmesítéséről is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top