Szabadidő

3 szuper tábor fiúknak Budapesten és környékén

Itt van a nyári szünet, biztosan gondolkozol már azon, milyen táborba írasd fiú gyermekedet. Adunk három tippet, bármelyiket is válaszd Budapesten vagy a környékén, a gyerek imádni fogja.

A nyári szünetben a legtöbb szülőnek nehéz megoldani a gyerek felügyeletét. Tudunk adni néhány táborozási tippet. Válasszátok bármelyiket is, fiú gyermeked egészen biztosan imádni fogja, te pedig nyugodtan végezheted a munkádat, hiszen tudod, a gyerek jó kezekbe került.

1. Tenisztábor fiúknak

A tenisztáborokban általában napi kétszer, délelőtt és délután foglalkoznak tenisz szakoktatók a gyerekekkel. A közbenső időben úszásra viszik őket, illetve több helyen fociznak, vagy közös játékos foglalkozásokat szerveznek a 6-16 éves fiúknak. A napi háromszori étkezés mellett a heti árak tartalmazzák a foglalkozásokhoz szükséges eszközök, ütők, labdák bérleti díját is.

Árak: a napközis táborok ára kerületenként, sportpályánként eltérő, általában 20 ezertől 35 ezer forintig terjed, ami napi szinten 4-7 ezer forintnak felel meg. Testvérkedvezményt biztosítanak.

2. Gokarttábor fiúknak

Ízig-vérig fiútábor, napi kétszeri gokartozással, focival, tornatanár oktatókkal, jókedvvel, vidámsággal,izgalmas versenyekkel. A 6-18 éves gyerekeket életkoruk, gokarttudásuk szerint osztják csoportokba. Megtanítják nekik a gokartozás legfontosabb tudnivalóit, az autósport szabályait. Csütörtökön időmérő edzésen dől el a pénteki verseny rajtsorrendje. A napi háromszori étkezés mellett a tábor díja tartalmazza az autók bérleti díját is.

Árak: a napközis táborok ára pályánként eltérő lehet, általánosságban heti 40 ezer forinttal lehet számolni. Testvérkedvezményt biztosítanak.

3. Militarytábor fiúknak

Egyhetes kiképzés és különleges katonai akciók a honvédség szakavatott katonáinak vezetésével. Valódi kihívás, kőkemény feladatok a legbátrabb 10 éven felüli fiúknak. Számos programmal, lövészettel, kommandós, kutyás bemutatókkal. A napi háromszori étkezés mellett az ár magában foglalja a kiképzéshez, a speciális foglalkozásokhoz szükséges eszközöket.

Ár: 29 ezer forint, jelentkezéskor ötezer forint előleget kérnek. Szállás katonai sátrakban, korcsoportba osztva.

További táborozás cikkek az NLC-n:

Fotó: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top