Szabadidő

Trendi szülinapi programok

Ha nem akarunk a születésnap után a romeltakarítással bajlódni, de mégis emlékezetes születésnapot szeretnénk csemeténknek, a következő programok közül biztosan fogunk tudni választani!

Előfordul, hogy mozdulni sem lehet a játékoktól a lakásban, azonban a gyerekek mégsem törődnek velük. Szervezzünk a kicsik gondolkodását fejlesztő és élményt adó programokat, amik biztosan emlékezetesebbek maradnak számukra, mint egy újabb játék.

Trendi szülinapi programok

1. Élményfodrászat kis királylányoknak

Az arcfestésen át a jelmezekig minden van, amitől hercegnőnek érezheti magát csemeténk. Miközben divatos frizurát is készítenek a kislányoknak, számos program közül választhatnak. Egyedül a tortát kell vinnünk, a többit nyugodtan rábízhatjuk a szervezőkre.

2. Izgalmas állatkerti születésnap

 Felejthetetlen kaland, ahol a gyerekek jelmezbe bújhatnak, kalózkodhatnak, és Micimackóval és barátaival felkutathatják az elveszett Malackát. Mivel a helyszín az állatkert, természetesen állatbemutatóra, sőt vízilóetetésre is van lehetőség, de bűvészműsorral is tarkíthatjuk a napot.

 3. Születésnap az állatotthonban

 Ha az állatotthont választjuk a születésnap helyszínéül, a gyerekek sétáltathatnak kutyát, lovagolhatnak, de pónik húzta hintón is ülhetnek. Az animátorok mellett az állatokkal való foglalkozás, ismerkedés, simogatás biztosan mosolyt csal a kicsik arcára.

 4. Mesés szülinapi buli a hajón

 Teljes születésnapi díszbe öltöztetett, direkt a születésnapra elkülönített részen élvezhetik a gyerekek a szülinapi sétahajózást, ahol találkozhatnak kedvenc mesefiguráikkal is. A napot koncertek és kézműves foglalkozások színesítik, amik garantáltan élvezetes időtöltést nyújtanak a kicsiket

 5. Felejthetetlen szabadulós-kincskeresős szülinap

 Amellett, hogy ezen a helyen a feladatokba belefeledkezve tudnak játszani a gyerekek, a gondolkodásukat is fejlesztik a 10-12 éves gyerekek számára kialakított programok. Sikerélményekkel és emlékekkel tele térhetnek haza, amiről még biztos sokat fognak mesélni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top