Szabadidő

8 remek program június első hétvégéjére

A nyár első hétvégéjén indul a könyvhét és a Balatonon is elkezdődik a fesztiválszezon. Izgalmas programokat találtunk neked erre a hétre is!

86. Ünnepi Könyvhét

Június 4–8. Vörösmarty tér

Böngéssz az idei könyvújdonságok között, találkozz kedvenc íróiddal a hétvégén könyvhéten. A programok között dedikálások, koncertek szerepelnek, valamint a legnevesebb magyar írók olvasnak fel műveikből.

Liget fesztivál az autómentes Városligetért

Június 5–7. Kós Károly sétány

A környezetvédelmi világnap alkalmából három napig autómentes övezetté változik a Városliget. A gyalogosok birtokba vehetik a parkot, ahol koncertek és családi programok is várnak, ha pedig sportolni szeretnél, nevezz be a Ligetkörre.

Hegyvidéki Napok

Június 5–7. MOM

Három helyszínen rendeznek koncerteket gyerek- és felnőttprogramokat a Hegyvidéki Napokon. A Gesztenyés kertben, a MOM Sportban és a Sirály sétányon izgalmas kulturális eseményekkel, sportversennyel és gasztronómiai különlegességekkel találkozhatsz.

A szecesszió világnapja

Június 6. Iparművészeti Múzeum

Ha érdekelnek a művészetek és szereted a szép épületeket, illetve tárgyakat, feltétlenül menj szombaton az Iparművészeti Múzeumba, ahol különleges előadásokkal és tárlatvezetéssel ünneplik a szecesszió világnapját.

Keszthely város napja

Június 5–7. Keszthely, több helyszínen

A nyár első hétvégéjén Keszthelyen városszerte programokkal köszöntik a nyarat. Komolyzenei koncertek, gyerekprogramok, gasztronómiai különlegességek és vitorlás felvonulás várja az érdeklődőket.

Sétálj velem, mert fontos vagy nekem!

Június 6. Széchenyi tér

Számodra ki a legfontosabb nő? Mutasd meg, milyen fontos neked, és sétálj te is az AVON mellrákellenes egész napos családi rendezvényén. Lazulj, szépülj, töltődj fel, és ismerd meg a helyes önvizsgálatot is!

Kezdődik a Gyerek Sziget

Június  6-tól, Hajógyári-sziget

Június első hétvégéjétől bohócok, varázslók, marslakók, artisták, kézművesek, varázslók, kofák, táncosok, zenészek népesítik be a Hajógyári-szigetet minden szombaton és vasárnap. Most hétvégén fellép Gryllus Vilmos, Halász Judit, a Makám, lesz táncház és mesekoncert Benedek Elek nyomán, de azok sem fognak csalódni, akiket a zenebona, vigasság, szövés-fonás, bohóckodás vonz ki a szabadba.

Családi Piknik a Millenárison

Június 7. Millenáris

A Budapest Fesztiválzenekar nagy, közös nappalivá varázsolja és zenével tölti meg a Millenárist. Hangszerkóstoló, Zenehallgató Sarok és természetesen a híres Kakaókoncert sem hiányozhat a rendezvény programjai közül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top