Szabadidő

Gyermeknapi programok 2015: 6 Budapest környéki rendezvény

Május utolsó hétvégéjére a Budapest környéki gyermeknapi programok közül válogatottunk. Hová érdemes elmenni, melyek a legígéretesebbnek tűnő rendezvények? Ötöt ajánlunk.

Május utolsó hétvégéjén érdemes lesz kiruccanni a Budapest környéki városokba is. A gyermeknapi legígéretesebbnek és legérdekesebbnek tűnő programok közül válogattunk. Ötöt is ajánlunk.

1. Családi gyermeknap Vácott

A város főterére várnak május 31-én kicsiket és nagyokat egyaránt az egész napos gyermeknapi programokra. A már hagyományosnak számító aszfalt rajzverseny mellett ugrálóvárral, kézműves foglalkozásokkal, arcfestéssel, bohócokkal és lufijaikkal, táncházzal, bábelőadással, zenés gyermekműsorral készülnek a szervezők. A gyermeknapi rendezvény fénypontjaként Király Viktor koncertjét is megnézhetitek, ha Vácott töltitek május utolsó vasárnapját.

Gyermeknapi programok 2015: 4 Budapest környéki rendezvény

2. Gyermeknap Mátyás király udvarában

Budakalászon a Kós Károly Művelődési Ház ad otthont május 30-án a gyermeknapi rendezvényeknek. Az izgalmas programok között interaktív foglalkozásokat, reneszánsz táncbemutatót, gólyalábas udvari bolondot, Mátyás király több meséjének előadását nézhetik meg a gyerekek. Tombolával és a rajzpályázat eredményhirdetésével is készülnek a szervezők.

Gyermeknapi programok 2015: 4 Budapest környéki rendezvény

3. Gyermeknap Domonyvölgyben

A káprázatos Gödöllő melletti környezetben elhelyezkedő Lovas Parkban idén is várják kicsiket és nagyokat a gyermeknapi programra május 31-én. A vendéglátók pogácsával, üdítővel fogadják a gyerekeket és szüleiket. A rendezvényen lovasbemutatót nézhettek meg, részt vehettek lovaskocsikázáson, állatsimogatáson, arcfestésen, különböző kézműves foglalkozásokon, és a játékos pusztaolimpia versenyein is.

A gyermeknapi program belépőjegyének ára felnőtteknek 2500 Ft, 3 éves kor fölötti gyerekeknek pedig 1250 Ft.

Gyermeknapi programok 2015: 4 Budapest környéki rendezvény

4. Cirkuszos gyermeknap Szigetszentmiklóson

A Lakihegy-lakóparkban május 29-én rendezik meg a cirkuszos gyermeknapot, melyet a MintaPinty zenekar koncertje nyit, majd a Bodza Cirkusz szórakoztatja a gyerekeket. Kézműves foglalkozásokkal, ügyességi játékokkal, arcfestéssel, bűvésztanodával, ugrálóvárral, apró meglepetéssel is várják a szervezők a gyerekeket.

Gyermeknapi programok 2015: 4 Budapest környéki rendezvény

5. Bolhapiaccal egybekötött gyermeknap

Budaörsön a Jókai Mór Művelődési Házban május 31-én bolhapiaccal egybekötött gyermeknapi rendezvényre várják a kicsiket és nagyobbakat. A bolhapiacon a gyerekek árulhatják megunt könyveiket, játékaikat, használati tárgyaikat. Az állatsimogató mellett arcfestésen, bűvészbemutatón, a Katáng Zenekar koncertjén is részt vehetnek.

6. CSÓKolom, bejöhetek?

A Várkert Bazárban Csók István kiállítás jegyében ingyen programokkal várják a gyerekeket. A kavicsfestés mellett még felnőttként is izgalmas lehet a nyomozós játék, ahol mindenki detektív lehet pár órára.

További cikkek gyermeknap témában az NLC-n:

Játssz az NLCafé gyereknapi játékán, és nyerj gyerkőcödnek 80 db-os Crayola rajzkészletet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top