Szabadidő

7 szuper program gyermeknapra az egész családnak

Elmehettek fesztiválokra, kipróbálhatják a gyerekek, hogy milyen tűzoltónak állni, és persze számos koncert is lesz. Gyermeknap, 2015!

Ínyenc Fesztivál

Május 30–31. Várkert Bazár

Ha egy igazán különleges gasztroélményre vágysz ezen a hétvégén, az Ínyenc Fesztiválon mindent megtalálsz. Nemzetközi ételek, cukrászok és csokikészítők alkotásait kóstolhatod végig, közben pedig szól a dzsessz.

Édes Napok

Május 30–31. Győr, Széchenyi tér

Ha a hétvégén Győrben jársz, függeszd fel a diétát. Egész napos kóstolók, bemutatók, csokiszobrászat, tortaworkshopok és ehető festmények várnak az Édes Napokon.

KutyaSport Majális

Május 31. Városliget

Tíz országból érkeznek a hazánkban megrendezett Európa-bajnokságra a négylábú versenyzők a hétvégén. Ha nem neveztek, az sem baj, vidd ki kutyusodat, akinek kutyadietetikus ad táplálkozási tanácsokat, és a kutyakozmetikába is beugorhattok.

Tűzoltó nyílt nap

Május 31. Budapest összes tűzoltólaktanyájában

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság gyereknapi programján bárki kipróbálhatja, milyen egy igazi tűzoltóautó belülről, megismerheti, hogyan dolgoznak a lánglovagok, és kiderül, hogy kell lecsúszni a szertárba vezető rúdon (nem úgy, mint Bridget Jones!).

Gyermeknap 2015 – ezeket már olvastad?

Gyermeknap a Gozsdu Udvarban

Május 31. Gozsdu Udvar

A Gozsdu Udvarban vasárnap egész délelőtt kézműves-foglalkozások szórakoztatják a kicsiket gyereknapon, délután gyerekjóga, babaúszás, valamint a rendezvény sztárvendége, Cseh Laci tart úszóedzést a Holmes Palace-ben.

Bálint Ágnes Mesefesztivál

Május 30–31. Vecsés, Bálint Ágnes Kulturális Központ

Ki ne szeretné Bálint Ágnes kedves mesehőseit? A hétvégén ismét találkozhatsz a Futrinka utca lakóival, átkelhetsz az Óperenciás-tengeren, vagy megmászhatod az Üveghegyet, a felnőttek pedig a verklis karaoke-n bizonyíthatnak.

Mutatványosok éjszakája

Május 29. Holnemvolt Park

Cirkuszi erőművészek, számoló szamár, gólyalábasok péntek este a Holnemvolt Parkban. Az összes játék éjfélig üzemel majd, felülhetsz a körhintára, végigmehetsz a Barlangvasúton, vagy a kivilágított hullámvasúton.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top